Pro-Ping

Visokim cijenama i lošoj usluzi stiže kraj. Tako bar najavljuju iz pitomačkog telekom operatera Pro-Ping koji od studenog ove godine u Virovitici proširuje svoje usluge optičkim internetom, telefonijom i IP televizijom na vlastitoj infrastrukturi. Vrijedni tehničari Pro-Pinga već tjednima rade na infrastrukturi po pojedinim zgradama, ulici Ljudevita Gaja…

Pro-ping

– Svjetlovodnu mrežu u Virovitici planiramo postaviti na cijelom području grada Virovitice. Želja nam je da omogućimo svima građanima naše županije ravnopravnost barem što se tiče pristupa svijetu putem interneta. Osim samog interneta, korisnicima ćemo ponuditi i uslugu telefonije kao i IP televiziju s više od 80 dostupnih kanala, rekao je Krešimir Kovačević – voditelj prodaje u Pro-Ping-u.

150/50Mbps Flate rate + televizija + telefonski pozivi bez naknade uspostave poziva za samo 140kn/mj

Pro Ping

– I dalje ćemo raditi na poboljšanju i proširenju kvalitete i usluga na postojećoj wireless infrastrukturi, tako da će i tamo gdje nismo dostupni s optikom već od 11. mjeseca biti dostupne usluge televizije i telefonije. I dalje želimo ostati najpovoljniji telekom, pa smo tako i prilagodili svoje cijene. 3D paket s televizijom (40 PLUS kanala), telefon (bez naknade za uspostavu poziva) i Internet (neograničeno surfanje s brzinom od 150/50 Mbps) uz mjesečnu naknadu već od 140,00 kn/mjesečno na optičkoj infrastrukturi, rekao je za Virovitica info Pro-Pingov voditelj prodaje Krešimir Kovačević. (aj)