Sastanak Organizacijskog odbora 21. sajamske manifestacije Viroexpo 2016 održan je u četvrtak, 26. studenog u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici. Sastanku su, uz direktora sajma Igora Androvića, prisustvovali zamjenik župana Zdravko Dijaković, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i ostali članovi organizacijskog odbora.

Glavna tema sastanka bile su aktivnosti vezane uz nadolazeći 21. međunarodni sajam gospodarstva obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. Termin sajma je od 26. do 28. veljače 2016. godine, a odlučeno je i da će se sajam održati na staroj lokaciji, u Vinkovačkoj ulici. Prema riječima direktora sajma Viroexpo Igora Androvića već nekoliko stranih zemalja je potvrdilo svoje sudjelovanje na sajmu, a počele su pristizati i prve prijave izlagača.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.