Podrška Kolindi Grabar Kitarović od gradskog HDZ-a i njegovih satelita

Objavljeno:

spot_img

U prostorijama Županijskog odbora HDZ-a u Virovitici održana je konferencija za novinare na temu drugog kruga predsjedničkih izbora. Uz predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Ivicu Kirina, o drugom krugu predsjedničkih izbora govorili su predsjednik Gradske organizacije HSS-a Ivan Sić, predsjednica Županijske organizacije žena HSLS-a Gordana Domjanić te predsjednik Gradske organizacije HSP dr. Ante Starčević, Domagoj Hercigonja.

– Zahvalio bih biračima koji su dali potporu našoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović u prvom izbornom krugu, a zatim pozivam sve naše članove, kao i koalicijske partnere s našim simpatizerima da u nedjelju ponovno svi iziđu na izbore te da svojim glasom, našoj kandidatkinji, utemeljimo put za bolju Hrvatsku. Proteklih 5 godina vladavine Ive Josipovića, Hrvatskoj ništa dobro nije donijelo, već naprotiv sa svojim istomišljenicima iz SDP-a, na čelu s premijerom Zoranom Milanovićem, Hrvatsku su doveli na rub propasti. Upravo zato hrvatski narod treba promijene koje će nam dovesti nove investitore, koji će zajedno s nama pokrenuti proizvodnju i otvoriti nova radna mjesta – naglasio je tom prilikom Ivica Kirin dodajući kako se u nedjelju ne bira između dvije političke opcije već se glasa za budućnost naših mladih.

Ivan Sić naglasio je kako je Skupština HSS-a na nacionalnoj razini dala punu potporu Kolindi Grabar Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske.

– Kao zaljubljenici u Hrvatsku seljačku stranku upravo zbog nacionalnih interesa koje promovira Kolinda Grabar Kitarović, podržavamo njenu kandidaturu, kojom želimo novu Hrvatsku, jer ova u kojoj se danas nalazimo sa sadašnjom garniturom vlasti, brzo bi završila u provalijama – kazao je Ivan Sić pozivajući građane da svoje glasove u nedjelju daju Kolindi Grabar Kitarović.

Glas Kolindi Grabar Kitarović na nedjeljnim izborima dat će i članovi HSLS-a.
– Pozivam sve članove HSLS-a i naše simpatizere, pogotovo žene da u nedjelju iziđu na izbore i svoje glasove daju našoj i njihovoj kandidatkinji. Mi smo u HSLS-u uvjereni da će ona pošteno i časno predstavljati našu Domovinu u Europi i Svijetu – kazala je Gordana Domjanić.

Domagoj Hercigonja naglasio je kako je došlo vrijeme da nakon dugih 15 godina na čelo Hrvatske stane netko tko više neće u svom uredu čistiti prašinu s biste maršala Tita.

IMG_5647
– Uz neukusne viceve, kojima su se smijali sami njegovi najbliži suradnici, odlike Ive Josipovića krase da je on bio predsjednik bez boje, okusa i mirisa, koji se nedavno probudio i shvatio da dolaze izbori te se rastrčao po Hrvatskoj od građana tražeći glasove. Josipoviću je omiljena destinacija bio Beograd, a glancanje biste maršala Tita bila mu je najveća zanimacija. Stoga pozivam sve naše članove, građane da to u nedjelju promijenimo dajući svoje glasove Kolindi Grabar Kitarović, koja je u svom programu predstavila sva rješenja izlaska iz krize u koju nas je aktualna vlast na čelu s Ivom Josipovićem dovela – kazao je Domagoj Hercigonja.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni