spot_img

Poduzetnički inkubator pomaže poduzetnicima na putu do uspješnog povlačenja sredstava iz nacionalnih i europskih fondova

Objavljeno:

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije pomaže poduzetnicima na putu do uspješnog korištenje fondova Europske unije i nacionalnih institucija. Potpora koju poduzetnici mogu očekivati od našeg tima sežu kroz sve faze projektnog ciklusa: od prepoznavanja potreba i definiranja strateških ciljeva, preko identifikacije i oblikovanja kvalitetnih projekata, pružanje potpore u pronalaženju izvora financiranja, do savladavanja izazova provedbe projekta te u konačnici, u ocjeni uspješnosti projekata i preporukama za daljnji rad.

Euro

Trenutno su raspisana dva Poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. koji za cilj imaju razvoj malog i srednjeg poduzetništva te razvoj novih kompetencija i stvaranje novih radnih mjesta. Navedeni Pozivi namijenjeni su mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

U sklopu poziva „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu“ poduzetnicima je na raspolaganju 760.000.000 kuna odnosno 357.200.000 kuna u sklopu poziva „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP“. Ukoliko se projekt odnosi na izgradnju proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu, najniži iznos bespovratnih sredstava koji mu se može dodijeliti je 1.500.000 kuna i ne može prijeći 15.000.000 kuna. Za projekte koji se odnose na ulaganja u proizvodnu tehnologiju bespovratna sredstva koja se mogu dodijeliti za pojedini projekt ne mogu biti niža od 500.000 kuna niti viša od 5.000.000 kuna.

Prijave na natječaje kreću od 11. svibnja 2015. godine, a bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenih Poziva na dostavu projektnih prijedloga do 31. prosinca 2020. godine.

Ovim putem, pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici da se s povjerenjem obrate u Poduzetnički inkubator i vlastitu ideju, uz stručnu pomoć, pretvore u uspješan projekt.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni