spot_img

Pogledajte kako će izgledati buduća zgrada Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije

Objavljeno:

Svi pod jednim krovom, a ne na tri lokacije: Izdana građevinska dozvola za zgradu Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije

Zavod za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije, foto: King Art Studio
Zavod za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije, foto: King Art Studio

Današnji Zavod za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije, nalazi se na tri lokacije. „Hitna“ je na jednoj, sanitetski prijevoz na drugoj, uprava, na trećoj, unajmljenoj lokaciji. U budućnosti će, svi biti na jednoj. Zavodu za hitnu medicinu VPŽ izdana je građevinska dozvola. Nositelj projekta je Virovitičko-podravska županija, a moderna zgrada, koju je projektirao King Art Studio, spremno čeka jedan od budućih EU projekata kako bi „one tri lokacije živjele na jednoj“.

– Zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji i županu Igoru Androviću, spremni smo za prijavu na potrebne EU natječaje, čim se oni otvore. Vrijednost investicije, s uređenjem okoliša iznosi 17 milijuna kuna. No, važnije je, da ćemo svi biti na jednom mjestu, što trenutno nije moguće. To će značajno podići i uvjete rada naših zaposlenika, ali i našu uslugu prema korisnicima – naglasila je ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije Lahorka Weiss.

Zgrada će se nalaziti u krugu Opće bolnice Virovitica, nedaleko „društvenog doma“. (www.vpz.hr, Fotografije: King Art Studio)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni