Pogledajte kako je u Virovitici obilježen „Dan narcisa“

Objavljeno:

Liga protiv raka Virovitičko-podravske županije i ove se godine pridružila brojnim gradovima u Hrvatskoj u obilježavanju „Dana narcisa“- dana posvećenog prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Ove godine humanitarna akcija je nosila naziv „Budimo zajedno“.

Središnje obilježavanje održano je u Virovitici, na tri lokacije u gradu: na Gradskoj tržnici, kod sata te ispred Gradske knjižnice i čitaonice gdje su volonteri Lige u suradnji sa školama i udrugama podizali razinu svijesti i ovoj bolesti. Podršku „Danu narcisa“, između ostalim, dali su i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss, načelnik Policijske uprave Virovitičko-podravske županije Siniša Knežević, ravnatelj Zavoda za Javno zdravstvo sv. Rok Virovitičko-podravske županije Miroslav Venus…

U sklopu akcije, Liga protiv raka je otvorila podračun na koji svi zainteresirani mogu uplatiti novčane priloge tijekom provođenja akcije. Broj žiro računa je HR9223600001502279230. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni