Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji Aneksa B1 dnevne bolnice Opće bolnice Virovitica

Objavljeno:

spot_img

Obišli smo gradilište u Općoj bolnici Virovitica i vidjeli kako napreduju radovi na zgradi Aneksa B1 dnevne bolnice. Grubi radovi su gotovi, a slijedi postavljanje krova i uređenje zgrade, a može se zaključiti kako od 2011. godine nije bilo toliko ulaganja odjednom u Opću bolnicu Virovitica.

snimio Kristijan Toplak

Naime, kroz projekt “Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica” vrijednog 50 milijuna bespovratnih EU kuna, odobrenih u stopostotnom iznosu što predstavlja financijski najveći ostvareni europski projekt Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije, u čemu su nesebičnu potporu projektu, između ostalih, dali i potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, Opća bolnica Virovitica dobit će novu zgradu Aneksa B1 dnevne bolnice i novu opremu.

Radovi na novoj zgradu vrijedni su 21.827.849,53 kune, a oprema je vrijedna dodatnih 21 milijun kuna… Radove izvode Nexe gradnja Našice, Panon gradnja Našice, Elektrocentar Petek Ivanić Grad te Vodovod montaža Osijek.

Time će Opća bolnica Virovitica u novoj zgradi laboratorije, histopatološki, citološki i biokemijski laboratorij te internističku dnevnu bolnicu. Tim načinom, centralizacijom laboratorija, bolnica će dobiti na učinkovitijem razvoju svih odjela i poboljšati zdravstvenu uslugu i skrb za sve buduće pacijente. Pomoću novih dnevnih bolnica povećat će se broj prijema pacijenata, ali i kvaliteta zdravstvenih pregleda.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...