spot_img

Pogledajte tko su dobitnici javnih priznanja zaslužnima za promicanje i razvoj Virovitičko-podravske županije

Objavljeno:

U sklopu svečane sjednice Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, kojoj je između ostalim, nazočio predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, dodijeljena su javna priznanja zaslužnima za promicanje i razvoj Virovitičko-podravske županije. Uručili su ih virovitičko-podravski župan Igor Andrović i predsjednik Županijske skupštine Dinko Begović.

Ove godine Zlatna plaketa dodijeljena je Općoj bolnici Virovitica, Zlatni grb, kao nagrada za životno djelo, dodijeljena je Antunu Vrbenskom iz Virovitice, a Povelja humanosti Michaelu Ryeu za nesebičan humanitarni rad na prikupljanju i distribuciji humanitarne pomoći i humanitarno djelovanje na području Virovitičko-podravske županije.

Godišnje nagrade dobili su: Herbea iz Špišić Bukovice za iznimne rezultate i doprinos razvoju poljoprivrede, NutriS iz Novog Senkovca za izniman doprinos i ulaganja u razvoj poljoprivrede na području VPŽ, Osnovna škola Suhopolje za iznimne rezultate i doprinos razvoju odgoja i obrazovanja u prigodi 210 godina postojanja, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica za iznimne rezultate u odgoju i obrazovanju djece i mladeži s teškoćama u razvoju te Kristina Horvat iz Suhopolja za iznimne rezultate ostvarene u powerlifting sportu.

Povelje zahvalnosti Virovitičko-podravske županije dodijeljene su: Zlatarsko-trgovačkom obrtu „Barčan“ vlasnika Edvarda Željka Barčana iz Pitomače za izniman doprinos razvoju obrtništva, Darku Međimorcu iz Virovitice za izniman doprinos razvoju športa, Stjepanu Galu iz Slatine za izniman doprinos i ostvarene rezultate u djelatnosti gorske službe spašavanja kroz djelovanje potražnog tima HGSS-a Stanica Orahovica, Leopoldu Siniši Škrinjariću iz Korije za izniman doprinos razvoju informativnih djelatnosti te medijskoj promociji Virovitičko-podravske županije, Ivanu Kućanu iz Virovitice i Zorislavu Milkoviću iz Orahovice za izniman doprinos i ostvarene rezultate u djelatnosti odgoja i obrazovanja te Udruzi virovitičkih mažoretkinja iz Virovitice za iznimna ostvarenja i postignute rezultate u razvoju mažoret sporta na domaćim, europskim i svjetskim natjecanjima. U ime svih nagrađenih zahvalu je uputio ravnatelj OB Virovitica Dinko Blažević. (www.icv.hr, www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni