Fotogalerija: Pogledajte tko su nagrađeni učenici osnovnih i srednjih škola

Objavljeno:

spot_img

Fotogalerija: Pogledajte tko su nagrađeni učenici osnovnih i srednjih škola VPŽ, koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta

Svečano je bilo u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1 u Virovitici, gdje je održano nagrađivanje najboljih učenika, osnovnih i srednjih škola, s područja Virovitičko-podravske županije koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima. Ove godine je nagrađeno 20 učenika i 11 mentora iz osnovnih, te 14 učenika i 8 mentora iz srednjih škola.

Vi koji ste najbolji, budite i dalje najbolji. Znanje koje imate, koje svakim danom usvajate, puno vam donosi danas, a i puno će vam donositi u budućnosti. Znanje koje sada upijete, nitko vam neće moći oduzeti, a na vama je da ga dodatno obogaćujete. Osmašima želim upis u škole u koje žele. Ravnateljima i nastavnicima popunjavanje programa, maturantima upise na dobre fakultete i kad ih završite, ostanite u Hrvatskoj – kazala je obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak.

U okviru programa, glazbene nastupe imali su nagrađeni učenici Osnovne glazbene škole Slatina i Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica, (Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...

Do kraja mjeseca u promet će biti puštena spojna cesta Gajeva – Vinkovačka

Radovi na jednom od dugo očekivanih projekata – spojnoj...