Pojačani nadzor prometa povodom vikenda Martinja

Objavljeno:

Tijekom proteklog vikenda koji je prethodio blagdanu Martinja je na području Policijske uprave virovitičko – podravske evidentirano 5 prometnih nesreća u kojima su 2 sudionika u prometu lako ozlijeđena, a nedopuštena koncentracija alkohola u organizmu nije utvrđena kod niti jednog počinitelja tih prometnih nesreća, nego samo kod jednog nastradalog bicikliste.

I samo Martinje je u srijedu proteklo mirno, jer je evidentirano jedno slijetanje vozila s ceste u kojemu je vozač teretnog vozila lako ozlijeđen, a kod kojega nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Kako se proslave Martinja mogu očekivati i tijekom sljedećeg vikenda obavještavaju se vozači da ćepredstojećeg vikenda prometna policija na području cijele policijske uprave provoditi pojačani nadzor sudjelovanja u prometu osoba pod utjecajem alkohola, a na području koje pokriva Postaja prometne policije Virovitica će dana 14./15. studenoga, od 18 – 02 sata, biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola.

Osim ove akcije, na području Postaje prometne policije Virovitica će u petak, 13. Studenoga, od 10 do 14 sati, zbog pogoršanja stanja sigurnosti u prometu i teškog stradavanja pješaka i biciklista u posljednje vrijeme na području Virovitice, biti provedena i akcija usmjerena na nadzor i zaštitu pješaka i biciklista

Također, uz najavljeni pojačani nadzor upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, kao i svakoga vikenda vršiti će se i pojačani nadzor upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, a sve vozače koji planiraju sudjelovati u proslavi Martinja ili u nekoj drugoj prilici konzumirati alkohol prometna policija savjetuje da si prethodno organiziraju smještaj do potpunog otrežnjenja ili prijevoz do kuće i u takvom stanju ne ugrožavaju sigurnost sebe i drugih u prometu, te izbjegnu propisano sankcioniranje.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni