Pokrenuta je web stranica za projekt “ART CBC”

Objavljeno:

spot_img

Pokrenuta je web stranica za projekt “ART CBC” (Art Revived Trough Cross-Border Connection of Slatina-Csurgo-Voćin-Virovitica) gdje možete pročitati više o projektu, kao i o aktivnostima projektnih partnera uključenih u projekt.

Podsjetimo, cilj ovog projekta je “Oživiti umjetnost kroz prekograničnu povezanost Slatine, Csurgoa, Voćina, i Virovitice (ART CBC)” te stvoriti regionalni kulturni turistički proizvod organiziranjem zajedničkih mađarsko-hrvatskih filmskih i kazališnih festivala i na taj način povećati kulturnu ponudu u naseljima obuhvaćenim projektom. Prijavitelj projekta je Pučko otvoreno učilište Slatina, Projektni partner 1 Općina Csurgo u Mađarskoj, projektni partner 2 Turistička zajednica grada Slatine, projektni partner 3 VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Pridruženi partneri su Općina Voćin, Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija.

Vrijednost projekta iznosi 436.682,93 EUR od čega su bespovratna sredstva 371.154,98 EUR. U 16 mjeseci provedbe osim organizacije filmskog festivala u Slatini i Voćinu i kazališnog i gastro festivala u Csurgu, tri radionice za djecu, jedna od aktivnosti projekta je i obnova i opremanje kina u Slatini. Stranicu pogledajte na adresi: www.art-cbc.eu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...