Pokroviteljstvo sajma Viroexpo prihvatilo i Ministarstvo gospodarstva

Objavljeno:

Uz predsjedavanje direktora Sajma Viroexpo Igora Androvića, održana je sjednica Odbora za pripremu i održavanje 22. sajamske manifestacije Viroexpo 2017. koja će se u Virovitici održati od 24. do 26. veljače. O značaju sajma govori i činjenica, kako je pokroviteljstvo prihvatilo i Ministarstvo gospodarstva, pa će ove godine pokrovitelj Viroexpa biti četiri ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstvo gospodarstva).

– U potpunosti smo popunjeni i s unutarnjim i vanjskim izlagačkim prostorom. Svima onima koji su nam se javljali nakon 1. veljače, koji je bio i krajnji roka za prijave, morali smo se zahvaliti jer je izlagački prostor popunjen. I ove godine na sajmu očekujemo mnoštvo izlagača iz drvnog i prerađivačkog sektora, bit će tu i mali i srednji poduzetnici, OPG-ovi, obrtnici, obrti domaće radinosti… I ove veljače Sajam Viroexpo ponudit će za svakog ponešto – kazao nam je direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović.

Inače, u Ulici Matije Gupca iza Visoke škole u Virovitici, postavljen je i drugi, veći šator, pa se kreće s unutrašnjim opremanjem, gdje će se od 24. do 26. veljače održati jedan od tri najznačajnija sajma u Hrvatskoj – Viroexpo 2017. kojem je ove godine zemlja partner sajma – Republika Češka.

Organizatori i pokrovitelji 22. Viroexpo-a su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstvo gospodarstva Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Viroexpo

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...