spot_img

Policajci Vladimir Barčan, Stjepan Šebalj i Mario Bartolović su dobitnici policijskih priznanja

Objavljeno:

U prostorijama Policijske uprave virovitičko-podravske upriličena je svečanost dodjele medalja i prigodne nagrade.

Na temelju čl. 12 stavka 3, Pravilnika o vrstama nagrada, medalja, priznanja, zahvalnica, Ministarstva unutarnjih poslova, te uvjetima i postupku njihove dodjele, u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, prigodno su nagrađena tri policijska službenika:

Policajci Vladimir Barčan, Stjepan Šebalj i Mario Bartolović su dobitnici policijskih priznanja

Stjepan Šebalj i Mario Bartolović, policijski službenici, PP Orahovica, za iskazanu hrabrost i odlučnost u zaštititi i spašavanju života, koji su nakon dojave, brzom intervencijom riskirajući svoj život i ulazeći u hladnu vodu, spasili život unesrećene 88 – godišnje starice, koja je u jutarnjim satima, 1. veljače 2013. godine u Orahovici, pala u 30 – metarski bunar.

Vladimir Barčan, policijski službenik kriminalističke policije, PP Virovitica, za izniman doprinos u službi, kod otkrivanja kaznenih djela, gdje je svojim profesionalnim i operativnim radom u 2014. godini, spriječio počinjenje kaznenog djela s velikom materijalnom štetom na štetu državnog proračuna.

Načelnik Policijske uprave Mirko Kostelac, u nazočnosti užeg kolegija, i načelnika PP Virovitica i PP Orahovica, uz prigodan govor uručio je medalje za izuzetan Pothvat u policijskom postupanju, policijskom službeniku Stjepanu Šebalj, te Prigodnu nagradu Ministarstva unutarnjih poslova, policijskom službeniku Vladimiru Barčan, dok će policijskom službeniku Mariu Bartolović, zbog opravdane odsutnosti, nagradu naknadno uručiti načelnik PP Orahovica. (mup.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni