Ford Mondeo
Ford Mondeo
Ford Mondeo
Ford Mondeo

Dana 31. siječnja i 12. ožujka, PU virovitičko-podravska objavila je kako su nepoznati počinitelji, otuđili osobni automobil Ford Mondeo, godina proizvodnje 2002, virovitičkih registarskih oznaka, sive boje s efektom, koji se nalazio parkiran na kućnoj adresi u Virovitici u otvorenom dvorišnom prostoru i s ključevima u vozilu u vlasništvu 31 – godišnjaka.

Po prikupljenim saznanjima nakon krađe automobila, kradljivci su prilikom premještanja automobila s jedne lokacije na drugu, oštetili stražnje desno svjetlo i branik.

Dobrim operativnim radom na terenu, policija je ubrzo locirala mjesto gdje se nalazi ukradeno vozilo, nakon čega su policijski službenici 15. ožujka u poslijepodnevnim satima u naselju Brezik u neposrednoj blizini napuštene garaže gdje se nalazio parkiran otuđeni Ford Mondeo, zatekli 23 – godišnjaka i maloljetnika, koji se dovode u vezu s ukradenim automobilom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako je 23 – godišnjak, počinio krađu navedenog automobila. Slijedi posebno izvješće.