Policija protiv Hrvatskog dragovoljca igra za Gunju

Objavljeno:

spot_img

Tijekom utakmice bit će postavljene kutije u koje će gledatelji moći darovati svoj novčani prilog.

b137ae6dfd3a2b88c7f1fa3d647c9c2c

Hrvatski dragovoljac i djelatnici Policijske uprave Virovitičko-podravske u subotu, 12. srpnja u 18 sati odigrat će humanitarnu nogometnu utakmicu u Gornjem Bazju nedaleko od Virovitice za pomoć Gunji. Najavili su to u utorak na konferenciji za novinare u Virovitici predstavnici i županijski povjernici Općeg sindikata MUP-a.

Sindikalni povjerenik Tomislav Teri u ime organizacijskog odbora istaknuo je kako je cilj ovog sportskog događaja sakupiti što više novčanih sredstava za pomoć stradalima u poplavama u Gunji. Zahvalio je svima koji su putem organizacije utakmice već sudjelovali u pomoći, od sportskih zajednica, predstavnika grada i županije, tvrtkama te nogometnim udrugama.

– Tijekom utakmice bit će postavljene kutije u koje će gledatelji moći darovati svoj novčani prilog i unaprijed hvala svima koji će pomoći – kazao je T. Teri te naglasio kako će novac prikupljen na utakmici policija osobno odnijeti potrebnima u Gunju i tako osigurati da darovani prilozi stignu u prave ruke. Nisu zaboravili ni gledatelje – zahvaljujući pet lovačih udruga, bit će, poručuju, osiguran besplatni paprikaš za sve one koji će bodriti nogometaše na terenu te prigodan zabavni program i domjenak za goste nakon utakmice.

Predsjednik Općeg sindikata MUP-a Siniša Mihelčić poručio je kako je želja sindikata kontinuirano pomagati Gunji i drugim poplavljenim područjima te da će u budućim akcijama animirati i poslovne subjekte koji sa sindikatom surađuju.

Marija Lovrenc
Večernji list

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni