Položen kamen temeljac za izgradnju nove zgrade Područne škole Gornji Miholjac, OŠ Eugena Kumičića Slatina

Objavljeno:

spot_img

U ponedjeljak, 29. rujna, položen je kamen temeljac za izgradnju nove zgrade Područne škole Gornji Miholjac, Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina. Svečanosti su prisustvovali župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Igor Pavković, gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš, načelnici općina, ravnatelji škola i ustanova, pročelnici te brojni drugi uvaženi gosti.

IMG_8796

U ime učenika i učitelja Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina, prisutne je pozdravila ravnateljica Božica Majhen:

– Održivost ovog projekta je neupitna jer se narednih godina, s obzirom na podatke kojima raspolažemo, očekuje veći broj učenika – rekla je ravanteljica Majhen.

IMG_8859

Prisutne je u ime Virovitičko-podravske županije pozdravio župan Tomislav Tolušić koji je naglasio značaj obrazovanja za kvalitetu života.

– Ne može se očekivati da će djeca imati kvalitetan život ako se zanemari ulaganje u obrazovanje. Ulaganje u znanje i obrazovanje je način podizanja kvalitete života – rekao je Tolušić.

Područna škola Gornji Miholjac izgrađena je još davne 1928. godine te je do ove godine radila u neadekvatnim uvjetima, a inicijativom virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića na mjestu stare škole bit će izgrađena nova. Ukupna vrijednost investicije je 974.738,13 kuna, a rok izgradnje je kolovoz 2015. godine.

Podsjetimo se, u mandatu župana Tomislava Tolušića, počevši od 2008. godine otvarane nove škole i adaptirane stare. Ukupno je obnovljeno i izgrađeno preko 30 škola i 5 školskih športskih dvorana.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni