spot_img

Popis pozvanih na državnu Smotru LiDraNo 2018., doznajte tko je odabran s područja Virovitičko-podravske županije i putuje u Primošten

Objavljeno:

Preradović
Preradović

Članovi prosudbenih povjerenstava za pojedine izraze i kategorije odabrali su radove učenika koji se pozivaju na državnu Smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2018.

S područja Virovitičko-podravske županije pozvani su: Tamara Kovačević (mentorica Renata Galetić – OŠ Suhopolje u kategoriji literarni radovi); Školski list „Hlapić“ (OŠ IBM Virovitica, mentorica Renata Sudar) i Školski list Preradović (OŠ Petar Preradović Pitomača, mentorica Sanja Koletić); Tara Djokić (mentorica Željka Novotni OŠ Eugena Kumičića Slatina u kategoriji dramsko-scenski izraz – pojedinačni nastup); Patrik Radmanić, Luka Skupnjak, Ana Njegić, Gabrijela Matošević, Katarina Han (mentorica Andreja Galović OŠ Ivan Goran Kovačić Gornje Bazje u kategoriji dramsko scenski izraz – skupni nastup); Marko Balić, Tonka Grgačić, Helena Jakšić, Elena Kolar, Lorena Slaviček, Dino Španić, Dora Štefoković, Bruna Vedriš, Tena Tratnjak (mentorica Božica Rakijašić OŠ Petar Preradović Pitomača u kategoriji dramsko scenski izraz – skupni nastup); Manuela Ponjavić (mentorica Ivana Maričić, Srednja škola Stjepan Ivšić Orahovica u kategoriji dramsko-scenski izraz – pojedinačni nastup.

Državna smotra LiDraNo održat će se u Primoštenu od 19. do 23. ožujka 2018. godine: od 19. do 21. ožujka za učenike i mentore osnovnih škola, a od 21. do 23. ožujka za učenike i mentore srednjih škola.

Detaljan program održavanja smotre LiDraNo 2018. s uputama za sudionike u vezi s prijevozom, vremenima održavanja okruglih stolova, izložbi, proba i nastupa bit će objavljen naknadno na internetskoj stranici www.azoo.hr .

Priznanja i zahvalnice bit će otisnute u skladu s objavljenim podacima u tablicama. Moguće ispravke objavljenih podataka (ime i prezime učenika i mentora, naziv škole) potrebno je poslati najkasnije do 7. ožujka 2018. na e-adresu natjecanjaismotre@azoo.hr

Ako učenik ili mentor koji je pozvan na državnu smotru LiDraNo 2018., ne dolazi, škola je o tome dužna obavijestiti Agenciju za odgoj i obrazovanje pisanim putem na e-adresu tajnice Državnoga povjerenstva mica.mladineo-desnica@azoo.hr do 15. ožujka 2018.

Ako pozvani učenik ne dolazi, na njegovo mjesto ne može doći drugi učenik koji nije na popisu pozvanih. U slučaju spriječenosti mentora, škola je dužna imenovati pratnju učeniku o čemu obavještava tajnicu Državnoga povjerenstva.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni