Viroexpo 2017.

U vrijeme održavanja 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2017., od 24. veljače (petak) od 7,00 ujutro do 26. veljače (nedjelja) do 24,00 sata, provodit će se privremena regulacija prometa jednosmjernim tokom prometa sljedećim nerazvrstanima cestama:

  • Ulica Matije Gupca – od raskrižja s Ulicom Josipa Runjanina do raskrižja s Ulicom Vlahe Bukovca (od kbr. 40 do kbr. 80),
  • Ulica Vlahe Bukovca, te Ulica Ferde Rusana – od raskrižja s Ulicom Vlahe Bukovca do kružnog toka (od kbr. 134 do kbr. 60).

Tijek prometa odvijat će se po lijevom traku u smjeru:

  • u Ulici Matije Gupca od juga prema sjeveru
  • u Ulici Vlahe Bukovca od zapada prema istoku
  • u Ulici Ferde Rusana od sjevera prema jugu.

Obavijest za stanovnike Ulice Matije Gupca

Obavještavamo stanare Ulice Matije Gupca da će se od kbr. 40 do kbr. 80 tok prometa odvijati po lijevom traku u smjeru od juga prema sjevera.

Stanovnici Ulice Matije Gupca od kbr. 29 do kbr. 83 (neparni kbr.) pozivaju se da u te dane, prilikom izlaska na cestu vode računa o privremenoj regulaciji prometa, te ni u kom slučaju ne izlaze na cestu u pravcu grada.

Stanovnici Ulice Matije Gupca od kbr. 40. do kbr. 80. (parni kbr.) pozivaju se da svoje automobile parkiraju uzdužno na cestu ispred svojih kolnih ulaza kako bi im u svakom trenutku bio osiguran nesmetan izlaz na ulicu (desni trak je predviđen za parkiranje automobila posjetitelja sajma Viroexpo a lijevim trakom se odvija jednosmjerni tok prometa).

Obavijest za stanovnike Ulice Vlahe Bukovca

Obavještavamo stanare Ulice Vlahe Bukovca da će se tok prometa odvijati po lijevom traku u smjeru od zapada prema istoku. Pozivaju se stanovnici Ulice Vlahe Bukovca da u te dane, prilikom izlaska na cestu vode računa o privremenoj regulaciji prometa.

Obavijest za stanovnike Ulice Ferde Rusana

Obavještavamo stanare Ulice Ferde Rusana da će se od kbr. 134 do kbr. 60 tok prometa odvijati po lijevom traku u smjeru od sjevera prema jugu.

Stanovnici Ulice Ferde Rusana od kbr. 134 do kbr. 60 (parni kbr.) pozivaju se da u te dane, prilikom izlaska na cestu vode računa o privremenoj regulaciji prometa.

Stanovnici Ulice Ferde Rusana od kbr. 49 do kbr. 105 (neparni kbr.) pozivaju se da svoje automobile parkiraju uzdužno na cestu ispred svojih kolnih ulaza kako bi im u svakom trenutku bio osiguran nesmetan izlaz na ulicu (desni trak je predviđen za parkiranje automobila posjetitelja sajma Viroexpo a lijevim trakom se odvija jednosmjerni tok prometa). (www.vpz.hr, www.virovitica.hr)