Od hrđave mesoreznice pa sve do košarkaškog koša! Posjećenost buvljaka iznenadila i organizatore

Objavljeno:

U organizaciji tvrtke Poslovni Park iz Virovitice, na prostoru bivše Vojarne, održan je prvi virovitički autosajam i buvljak. Tisuće Virovitičana ali i posjetitelja iz brojnih drugih mjesta, obišlo je ovaj virovitički sajam. Zainteresiranost je bila tolika da se tražilo parking mjesto više. Ulica Matije Gupca bila je “puna kao čep”. Zbog ne pronalaska parkirališta, neki znatiželjnici su i odustali od posjete.

Od hrđave mesoreznice pa sve do uličnog košarkaškog koša

Virovitički buvljak

Posjećenost velika, prodaja slaba

Na prvom virovitičkom sajmu ove vrste moglo se kupiti gotovo sve. Od “igle do lokomotive”. Ponuda je obuhvaćala osobne automobile, male kućne životinje, odjeću i obuću, knjige, gume za bicikle i automobile, slike… pa sve do zahrđale mesoreznice i košarkaškog koša kojeg je netko skinuo s nekog dječjeg igrališta te odlučio svoj ili tuđi pothvat unovčit…

Virovitički buvljak

Prema riječima trgovaca najveća gužva bila je u dopodnevnim satima od 10-12 sati. Trgovkinja odjećom nam se požalila kako je prodaja vrlo slaba. Gotovo nikakva. Ali zato je gužva neočekivana. Prema svim procjenama najbolje su radili ugostiteljski objekti.

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni