Danas vrlo popularne motivacijske poruke nalaze se gotovo na svakom mjestu. Online mediji su
puni savjeta kako se motivirati, biti svoj, biti ono što jesi… Kako motivaciju ne bi tražili samo dok smo online, za to se potrudila ekipa iz web shopa Posteri.hr koji u ponudi ima, kako u šali znaju reči, offline motivacijske poruke. Poruke koje od sada mogu, po vrlo pristupačnim cijenama biti i na vašem zidu. Zidu doma, poslovnog prostora ili nečeg trećeg.

Posteri.hr

Posteri.hr – offline motivacija na zidu vašeg doma ili ureda

Motivacijski poster iz trgovine Posteri.hr je visokokvalitetni prozivod kojeg čini vrhunski digitalni ispis na čarobno sjajnom visokokvalitetnom 250g papiru.

Posteri.hr je internet trgovina koja donosi poznate i one manje poznate (de)motivacijske poruke i citate upakirane u čarobno lagani drveni bijeli, crni okvir. Dok u luksuznojoj varijanti dolazi s aluminijskim okvirom.

Posteri.hr

Okvirom koji je pogodan za jednostavno postavljanje na zid vašeg toplog doma ili ureda. 

Okviri su pogodni za jednostavno okomito ili horizontalno postavljanje, a na vašu adresu dolaze brzom kurirskom dostavom upakirani u atraktivnu i sigurnu ambalažu koja ih čuva tijekom cijelog njihovog putovanja.

Ovaj atraktivni proizvod zasigurno će privući pozornost nazočnih te ih motivirati da “punim jedrima” krenu u nove pobjede.

Posteri.hr

Motivacijske poruke potraži na adresi www.posteri.hr ili na Facebook stranici.