Povodom blagdana SDP darivao "Našu djecu"

Objavljeno:

spot_img

U nizu akcija darivanja djece za Božićne i Novogodišnje blagdane, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice, Damir Barić, u pratnji Foruma mladih i Djeda Mraza, posjetio je mališane u prostorijama društva “Naša djeca” koje djeluje još od 1984.godine a svoju aktivnost je obnovilo 1998.godine. Volonteri društva upoznali su svoje goste s aktivnostima na realizaciji kreativnih radionica i prigodnih priredbi u kojima su djeca glavni akteri. Jedna od zadnjih takvih aktivnosti bila je izrada božićnih ukrasa koje su prodavali na “Božićnom sajmu” u Virovitici.

Vrhunac ovog ugodnog, prosinačkog druženja bila je Djed Mrazova podjela darova djeci. Iskreni, kako to samo djeca znaju, nisu krili oduševljenje dolaskom bjelobradog djedice koji je u svojoj vreći imao za svakog od njih ponešto.

Na kraju Damir Barić čestitao je marljivim volonterkama i volonterima na strpljenju i vremenu provedenom u edukaciji klinaca u obavljanju razno raznih aktivnosti. Sretan sam i zadovoljan što smo za ovaj naš mali znak pažnje nagrađeni maksimalnom nagradom, dječjim osmijehom, a to je – neprocjenjivo, istaknuo je Barić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...