U nizu akcija darivanja djece za Božićne i Novogodišnje blagdane, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice, Damir Barić, u pratnji Foruma mladih i Djeda Mraza, posjetio je mališane u prostorijama društva “Naša djeca” koje djeluje još od 1984.godine a svoju aktivnost je obnovilo 1998.godine. Volonteri društva upoznali su svoje goste s aktivnostima na realizaciji kreativnih radionica i prigodnih priredbi u kojima su djeca glavni akteri. Jedna od zadnjih takvih aktivnosti bila je izrada božićnih ukrasa koje su prodavali na “Božićnom sajmu” u Virovitici.

Vrhunac ovog ugodnog, prosinačkog druženja bila je Djed Mrazova podjela darova djeci. Iskreni, kako to samo djeca znaju, nisu krili oduševljenje dolaskom bjelobradog djedice koji je u svojoj vreći imao za svakog od njih ponešto.

Na kraju Damir Barić čestitao je marljivim volonterkama i volonterima na strpljenju i vremenu provedenom u edukaciji klinaca u obavljanju razno raznih aktivnosti. Sretan sam i zadovoljan što smo za ovaj naš mali znak pažnje nagrađeni maksimalnom nagradom, dječjim osmijehom, a to je – neprocjenjivo, istaknuo je Barić.