Poziv za iskaz interesa za uključivanje poduzetnika u projekt "Poduzetnički inkubator"

Objavljeno:

spot_img

Virovitičko-podravska županija u cilju indikacije kvalitetnih projektnih aktivnosti i potreba „budućih stanara – Poduzetničkog inkubatora VPŽ“, objavljuje

POZIV ZA ISKAZ INTERESA

za uključivanje poduzetnika u projekt „Poduzetnički inkubator“

Virovitičko-podravske županije

U cilju ispitivanja zainteresiranosti poduzetnika i poduzetničkog potencijala na području Virovitičko-podravske županije, a u postupku provedbe projektnih aktivnosti iz projekta „Poduzetnički inkubator“, upućujemo upit za iskaz interesa za uključivanje poduzetnika u projekt „Poduzetnički inkubator“

Program projekta namijenjen je poduzetnicima početnicima te poduzetnicima koji se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti, a bave se ili imaju namjeru baviti se proizvodnom djelatnošću, uslužnom djelatnošću vezanom uz proizvodnju, djelatnostima ICT-a multimedije, elektrotehnike, poduzetnicima koji razvijaju projekte ili koriste inovativan koncept poslovanja.

Objekt inkubatora u naravi čini zgrada veličine 1.515m2 čiji je prostor u potpunosti opremljen za petnaestak i više poduzetnika (pet proizvodnih prostora i desetak soft ureda), konferencijskom dvoranom i svom potrebnom infrastrukturom koja je poduzetnicima na raspolaganju.

Inkubator pored prostora i zajedničkih usluga knjigovodstva, istraživanja tržišta, pomoći pri razvoju proizvoda nudi i stalnu poduzetničku edukaciju, start up programe za poduzetnike početnike kao i stručne edukacije.

Poslovanje poduzetnika – stanara inkubatora prati se do pet godina (ovisno o djelatnosti) unutar koje poduzetnik mora pokazati perspektivu rasta, a nakon čega poduzetnici izlaze iz prostora jer se više ne smatraju početnicima. U tom smislu inkubator predstavlja oslonac pokretanja poslovnih poduhvata u kvalitetnom okruženju koje kao takvo ima za cilj proizvesti uspješna poduzeća koja će pri izlasku iz inkubatora biti financijski samoodrživa i neovisna.

Osnovni preduvjeti prihvatljivosti;

  • da se radi o poduzetniku početniku ili poduzetniku do 3 godine poslovanja
  • da je registrirano sjedište obrta/poduzeća na području Virovitičko-podravske županije

Podnošenje prijava;

Zainteresirani gospodarski subjekti koji se prijavljuju na ovaj poziv trebaju dostaviti;

  • Ispunjeni prijavni obrazac (dodatak A) detaljno i jasno popunjen na hrvatskom jeziku, dostavljen u pisanom i elektronskom formatu

Prijave se predaju u zatvorenoj omotnici (u dva istovjetna primjerka u pisanom obliku) koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu prijavitelja sa naznakom;“ Iskaz interesa za projekt „Poduzetnički inkubator“, preporučenom poštom ili neposredno dostavom na adresu:

Virovitičko-podravska županija,
Trg Ljudevita Patačića 1,
33000 Virovitica

Krajnji rok za podnošenje prijava je 29. ožujak 2013. godine.

Sve prijave poslane preporučenom poštom s poštanskim žigom zaključno sa 29. ožujkom 2013. godine smatraju se prihvatljivima.

Prijavni obrazac moguće je preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije na prethodno navedenoj adresi, ili elektronskim putem na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr.

Za sve informacije po predmetnom na raspolaganju su sljedeći kontakti: tel: 033/638-140, 033/638-143, fax: 033/722-465, e-mail: ana.marija.petin@vpz.hr, andreja.dobrostal@vpz.hr

Preuzimanje dokumentacije

Obrazac dodatak A prijava za iskaz interesa

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni