Predana dokumentacija za izdavanje građevinske dozvole rekonstrukciju i dogradnju Katoličke osnovne škole i katoličke klasične gimnazije

Objavljeno:

Upravni odjel za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice zaprimio je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju Katoličke osnovne škole u Virovitici i Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti. Zahtjev se konkretno odnosi na rekonstrukciju i dogradnju nove zgrade na postojećoj lokaciji na Trgu Ljudevita Patačića.

Naime na postojeću zgradu nadograđuje se ulazno stubište i dizalo te će se ona koristiti za potrebe osnovne škole. Sa zapadne strane izgradit će se novo krilo gdje će se u prizemlju nalaziti školska knjižnica, učionice, sanitarni čvorovi…, a na katu učionice i ostale potrebne prostorije za osoblje.

Između postojećeg i novog krila škole, na sjevernoj strani čestice, izgradit će se školsko-sportska dvorana s pratećim prostorijama odnosno garderobom, sanitarnim čvorovima i kabinetom i to dimenzija 18X27 metara. Zapadno od novog krila škole izgradit će se košarkaško igralište, a uredit će se i školski trg. (vthr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...