Predizborni skup u Zokovom Gaju: Koalicija stranaka HDZ-HSS-SU ima većinu u Općinskom vijeću Zdenaca

Objavljeno:

spot_img

U Zokovom Gaju održan je predizborni skup koalicije HDZ-HSS-SU za općinu Zdenci, odnosno kandidata za načelnika općine Tomislava Durmića. U Mjesnom domu, podršku Tomislavu Durmiću, uz brojne mještane, dao je i saborski zastupnik te nositelj liste za Županijsku skupštinu Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, kao i njegova zamjenica Sanja Bošnjak.

U uvodu skupa, nazočne je pozdravio i zahvalio im se Tomislav Durmić, kandidat za načelnika Zdenaca ispred koalicije HDZ-HSS-SU.

Hvala vam na podršci u prvom izbornom krugu. Ono što vam mogu kazati, je da će koalicija stranaka HDZ-HSS-SU imati većinu u Općinskom vijeću jer smo dogovorili suradnju s Draženom Bogojevićem. U nedjelju 2. lipnja, glasujte za promjene, glasujte za Tomislava Durmića.

Virovitičko-podravski župan, Tomislav Tolušić je u svojem obraćanju kazao.

Hvala cijeloj općini Zdenci, svima vama koji ste glasali kako za mene kao župana, kako za listu HDZ s koalicijskim partnerima za Županijsku skupštinu kojoj je nositelj bio Josip Đakić, tako i za Tomislava Durmića kao budućeg načelnika općine Zdenci. Tomislav Durmić će biti načelnik koji neće vladati kao njegov prethodnik, on će služiti vama, radit će u interesu svih vas, kako ovdje u Zokovom Gaju, tako i u svim ostalim naseljima općine Zdenci. Vidim kako Mato Barukčić pljuje po nama. No taj isti Mato, pet godina, nije došao u županiju i ponudio neki projekt da u njemu sudjelujemo ovdje u Zokovom Gaju. Da je makar ijednom pitao, mi bi dali za što je potrebno, kako za cestu prema Kutovima, ili pak za mrtvačnicu… Promjene su se u Zdencima već dogodile. HDZ s koalicijskim partnerima ima većinu u Općinskom vijeću i više niti jedna odluka neće moći biti bez podrške u vijeću, a Mato Barukčić bez općinskog vijeća ne postoji.

Na kraju skupa govorio je saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije, Josip Đakić.

– Hvala vam na podršci koju ste nam dali, hvala vam za pobjedu u Županijskoj skupštini, za župana, za sve one gradove i općine gdje smo ostvarili sjajne rezultate na razini cijele RH. U nedjelju 2. lipnja, birajte mlade, mlade koji imaju snage raditi i služiti svojem narodu. Tako smo i mi birali župana Tomislava Tolušića i vidite koliko u njemu leži energije i želje za boljitkom za svakog našeg stanovnika. Zato, birajte Tomislava Durmića jer u njemu leži snaga za budućnost općine Zdenci, a u tome će imati našu punu podršku, kao i podršku župana Tolušića i zamjenice župana Sanje Bošnjak i naravno, moju pomoć. Dosta je bilo onih koji su bahato vodili općinu Zdenci. Takvi koji nisu željeli dobro Zdencima i svim naseljima u općini, su prošlost – zaključio je Josip Đakić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni