Kolinda Grabar Kitarović

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović otvorit će, jubilarni 20. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015. koji se u Virovitici održava od 27. veljače do 1. ožujka. Potvrda dolaska predsjednice Hrvatske u Viroviticu, organizatorima sajma, stigla je početkom tjedna.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Mađarska, dok je grad partner Velika Gorica.
Viroexpo 2015 i ove će godine okupiti brojne izlagače iz 26 zemalja svijeta, a za posjetitelje će biti organiziran bogat kulturno zabavni program ispunjen pjesmom i plesom, ali i sadržajem za najmlađu populaciju. Također, putem kulturno-zabavnog programa sa svojim tradicionalnim pjesmama i plesovima predstaviti će se zemlja partner – Mađarska, a posjetitelji će pritom imati priliku degustirati mađarske specijalitete.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Viroexpo 2015.