Predstavljanje natječaja B Light Scheme za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike

Objavljeno:

U Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici, u petak 21. srpnja, održat će se predstavljanje natječaja B Light Scheme za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike

U Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici, u petak 21. srpnja, od 12,00 sati, održat će se predstavljanje natječaja B Light Scheme za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike.
Projekt „Beneficiary Light (B Light) provodi Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA u suradnji s partnerima iz Hrvatske i Mađarske. Beneficiary Light Grant Schema“ predstavlja program dodjele bespovratnih potpora s intenzitetom potpore do 75% te bespovratnom potporom u iznosu do 135.000 EUR, kojima se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020.

Bespovratna sredstva namijenjena su za pronalazak novog tržišta za postojeći proizvod – razvijeni proizvod, uvođenje novog proizvoda na postojeće tržište – novi proizvod, tehnologija ili usluga ili razvoj novog proizvoda za novo tržište. Uvjet za prijavu projekta je partnerstvo koje se sastoji od najmanje jednog partnera iz Hrvatske i Mađarske.

Natječaj za sufinanciranje projektnog prijedloga odvijat će se u dva selekcijska koraka:

1. Light Concepts – izrada kratkog i sažetog opisa projektne ideje,
2. Light Project Proposals – izrada cjelokupne projektna prijave koja će se pripremiti uz pomoć vanjskih stručnjaka koja će poduzetnicima biti besplatna.

Za sve zainteresirane poduzetnike, izrađena je web platforma na koju se mogu registrirati i pronaći prekogranični partneri. Web platforma dostupna je na sljedećoj poveznici: https://www.b2match.eu/blight . Pozivamo Vas da izradite vlastiti profil poduzeća na web platformi.

Radionicu će održati zaposlenici VIDRA-e u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije.

Više informacija o samom projektu dostupno je na sljedećoj poveznici: http://ravidra.hr/b-light/
Zainteresirani za predstavljanje natječaja, trebaju potvrditi dolazak najkasnije do 20. srpnja 2017. do 14 sati putem elektroničke pošte na e-mail adresu: branimir.sladojevic@ravidra.hr ili putem telefona na 033/638-268. (ravidra.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni