1

U prostorijama Grada Virovitice održana je tiskovna konferencija na kojoj je predstavljen program manifestacije ”Prosinac u gradu2013.”.

U okviru ovogodišnje manifestacije održat će se 31. događaj različitog sadržaja od kojih je gradonačelnik Ivica Kirin posebno izdvojio tradicionalno 26. Zimsko malonogometno prvenstvo koje će se za promjenu održati u Školskoj športskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, Izložba malih životinja, predstave za najmlađe koje će biti organizirane u svim mjesnim domovima i Kazalištu, tradicionalni koncert virovitičkih zborova za Štefanje u Crkvi sv. Roka, godišnju izložbu likovnog kluba „Nikola Trick“…

Program Prosinca u gradu, koji zajedno organiziraju Grad Virovitica i Turistička zajednica, koštati će oko 20.000,00 kuna rekao je o samim troškovima ovogodišnje manifestacije direktor Turističke zajednice grada Virovitice Antun Mihoković te naglasio da se je ove godine okrenulo prema domaćim snagama bez koncerta klape „Intrade“ i dočeka.

Nove godine na otvorenom budući da su za trenutne prilike ta dva događaja ili preskupa kao što je slučaj sa koncertom klape „Intrade“ ili skupa, a neizvjesna zbog vremenskih prilika kao što je slučaj sa dočekom.

– I ove godine imamo bogat, ali financijski skroman program, a u priču će se svakako uključiti i ugostitelji koji će imati dodatne sadržaje, a mi ćemo im izaći u susret produžetkom radnog vremena zaključio je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin. (virovitica.hr)