Predstavljena kuharica “Sva lica batata”

Objavljeno:

spot_img

U caffe baru i restoranu “Škola” u Virovitici Željka Klemenčić predstavila kuharicu “Sva lica batata” izrađenu u sklopu projekta SWEET

Poznata gastro novinarka Željka Klemenčić u caffe baru i restoranu “Škola” u Virovitici predstavila je kuharicu “ Sva lica batata ”. Kuharica je izrađena u sklopu projekta „SWEET – jačanje ženskog poduzetništva“ koji provodi VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji sa partnerima: PZ Ergela Višnjica, Centar Balog d.o.o. i Poljoprivredni fakultet u Osijeku. Svi nazočni mogli su kušati neke od specijaliteta iz kuharice koje su pripravili vrijedni kuhari restorana “Škola” iz Virovitice.

Nakon uvodne riječi ravnateljice Razvojne agencije VIDRA Natalije Havidić, Željka Klemenčić kao urednica kuharice ukratko je predstavila kako je nastala kuharica „Sva lica batata – Recepti za inovativnu upotrebu batata u domaćoj kuhinji“.

Cilj projekta „SWEET – jačanje ženskog poduzetništva“ je smanjiti nezaposlenost u Virovitičko-podravskoj županiji kroz povećanje zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih žena u dobi između 25 i 49 godina.
U okviru provedbe projekta pored ostalih promotivnih materijala izrađena je kuharica sa receptima za inovativnu upotrebu svih vrsta batata u domaćoj kuhinji koja će i nakon provedbe projekta služiti za promidžbu ove nutritivno bogate namirnice. Najveći proizvođač batata u Hrvatskoj upravo je partner na ovom projektu, Poljoprivredna zadruga Ergela Višnjica.

[g-gallery gid=”21596″ random=”0″ watermark=”1″]

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni