Put šarana

Put šarana

Mjesec kolovoz je definitivno najvažniji mjesec za Biciklistički klub BOR jer na red došao Outdoor weekend Put šarana, koji će se održati 19. i 20. kolovoza na Virovitičkim ribnjacima.

Po prvi puta ove godine Biciklistički klub BOR odlučio je proširiti dosadašnju biciklističku utrku na dva dana te je zbog velikog interesa trkača koji koriste stazu Put šarana, koja je smještena na Virovitičkim ribnjacima, odlučio organizirati i rekreativnu trkačku utrku.

U subotu je na redu prva utrka Trail Put šarana, koja se trči u tri kategorije (3, 5 ili 11 km), dok u nedjelju XC Put šarana namijenjena biciklistima.

Pored utrka, biti će tu ponešto i za one željne uživanja u prirodi i ne natjecateljskim sportskim aktivnostima. GIANT Hrvatska osigurao je za vas testiranje najnovijih modela bicikala. U suradnji s Nippy adventures organizirat ćemo biciklijadu, a ako vam je potreban samo odmor i boravak u prirodi dođite navijati i pogledati koje se sve vanjske aktivnosti dostupne u našoj županiji.

Za više detalja o Outdoor Putu šarana posjetite www.bk-bor.hr ili Facebook događaj, a za više detalja o ovoj fenomenalnoj stazi Put šarana posjetite http://putsarana.bk-bor.hr/