Prijatelji iz Slatine bili drogirani? Kroz rupu na staklu gol i dezorijentiran popeo se na krovište

Objavljeno:

spot_img

Sav izvan sebe, Saša R. (27) iz Slatine upao je u stan prijatelja i sugrađanina Dalibora M. (31) u Strossmayerovoj ulici u Osijeku u četvrtak oko 9.30 sati. Posvađali su se, a Saša je, pokazao je očevid, nasrnuo nožem na Dalibora te ga nekoliko puta ubo. Riječ je o pokušaju ubojstva. Svemu je, sumnja se, kumovala droga.

Tada počinje prava drama. Potpuno razodjeven i izbezumljen, Saša je, pričaju očevici, uhvatio lokotom zaključan i za ogradu privezan bicikl jedne susjede. Istrgao ga je od ograde i bacio na tlo.

Ranjen izašao iz stana

Istrčao je iz dvorišta zgrade na ulicu i popeo se stubištem na peti kat. Uzeo je vatrogasni aparat i vjerojatno njime, a ne samo tijelom, lupao po vratima stanova. – Pokušao je provaliti u stanove, pa tako i u naš, ali nije uspio – prepričava jedan susjed. Vatrogasnim aparatom potom je razbio staklo na prozoru kod požarnih stuba. Nastala je rupa od 50-ak centimetara. Provukao se kroz nju i izašao na krov. Potrčao je prema rubu i bacio se sa zgrade. Na mjestu je poginuo.

– Ozlijeđeni je muškarac uspio izaći iz stana u prizemlje zgrade – kaže Tomislav Gal, voditelj Službe općeg kriminaliteta PU osječko-baranjske. Sišao je s trećim muškarcem koji je bio u tom stanu. – Sumnjamo kako je bio pod utjecajem droga, ali to treba potvrditi. Isto se sumnja i za ozlijeđenoga – navodi Gal.

Trebao konobariti

Obojica su, pak, otprije poznata policiji, među ostalim i zbog nasilja. Ime Dalibora M. u medijima se spominjalo 2007., kada je u Slatini automobilom navodno pokušao pregaziti policajca koji ga je prethodno htio zaustaviti.

Radio je ljetos na moru, a trebao je uskoro početi konobariti u kafiću u Osijeku. Saša R. završio je studij računalstva, a kod Dalibora je, priča se, odsjeo na nekoliko dana.  (Večernji list)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...