Prijavite se za sudjelovanje na 19. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji se održava u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014.

620

Sljedeći, 19. po redu sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, održava se u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014. Na službenoj internetskoj stranici sajma Viroexpo, na adresi www.viroexpo.hr, možete izvršiti online prijavu ili preuzeti prijavnicu na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prošli, 18. sajam Viroexpo, na kojemu je izlagalo 711 izlagača iz 21 zemlje posjetio je rekordan broj posjetitelja, njih 26.500.

Prema riječima direktora sajma Viroexpo, Igora Androvića, prijave izlagača započele su tijekom kolovoza i postoji velik interes za sudjelovanje na sljedećem Viroexpo-u. Krov, koji je u nedjelju oštetila pijavica saniran je i pripremljen za nadolazeći zimski period.

Jedini sajam u regiji koji ima dušu, kako ga sami izlagači opisuju, održat će se na sajamskom prostoru u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014. godine. Zemlja partner 19. međunarodnog sajma Viroexpo je Nizozemska, a nova zemlja uz Nizozemsku je Azerbajdžan. Podsjetimo, organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.