Priključite se Lokalnoj akcijskog grupi Virovitički prsten

Objavljeno:

spot_img

Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“ osnovana od strane Grada Virovitice i Općina: Gradina, Lukač, Pitomača, Suhopolje i Špišić Bukovica s ciljem poboljšanja ruralnih životnih i radnih uvjeta, zajedničkog planiranja ukupnog razvoja LAG područja, iskorištavanje i razvijanje postojećih potencijala za ruralni razvoj, pripreme LAG područja za korištenje strukturnih fondova EU i drugih, a na temelju LEADER pristupa kao mehanizma provedbe mjera politike ruralnog razvoja Europske unije je objavila poziv za uključivanje u redovito članstvo LAG-a „VIP“.

Pozivaju se građani, udruge, poduzeća, OPG-i, obrti i javne ustanove s područja grada Virovitice, te općina Gradina, Lukač, Pitomača, Suhopolje i Špišić Bukovica da se uključe u rad i funkcioniranje LAG-a.

Redovni član je pravna ili fizička osoba, koja ima sjedište na području djelovanja LAG-a, a koja pokaže interes da se bavi djelatnostima LAG-a, odnosno koja prihvati Statut LAG-a „VIP“.

Odluku o primanju u redovito članstvo donosi Upravni odbor na temelju pristupnice, molbe ili pisanog zahtjeva osobe koja želi postati članom LAG-a, a koja prihvati Statut LAG-a.

Redovni članovi LAG-a plaćaju godišnju članarinu i to fizičke osobe 10 kn, udruge 20 kn i pravne osobe 30 kn.

Iz redovnih članova, LAG „VIP“ će izabrati radnu skupinu za izradu „Lokalne razvojne strategije“ kao strateško plansko-razvojnog dokumenta koji donosi i provodi LAG za područje koje obuhvaća.

Pristupnica i Statut LAG-a „VIP“ su objavljeni na web stranici: www.lag.virovitica.hr

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni