Sljedeći, 20. po redu sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, održava se u Virovitici od 27. veljače do 1. ožujka 2015. godine, a pristigle su i prve prijave za sudjelovanje na sajmu.

Termin održavanja je pomaknut u odnosu na prethodnu godinu kako bi se izbjegle vremenske neprilike koje su dodatno otežavale organizaciju i odvijanje sajma.

Podsjetimo se, prošlogodišnji, 19. po redu Viroexpo, održan u periodu od 24. do 26. siječnja 2014. godine, okupio je rekordni broj izlagača, čak 782. Na sajmu su sudjelovali izlagači iz 25 zemalja svijeta, a Zemlja partner bila je Kraljevina Nizozemska. Viroexpo je obišlo ukupno 23.400 posjetitelja, a subota je, unatoč vremenskim neprilikama, bila najposjećeniji dan u povijesti sajma, kada je sajmom prošlo ukupno 10.600 posjetitelja.

Pokrovitelji međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.