spot_img

Privedena preprodavačica rezanog duhana

Objavljeno:

Jučer, 20. siječnja u 13 sati, po policijskim službenicima Postaje prometne policije Virovitica, u mjestu Dobrović, zatečena je 38 – godišnjakinja, kako u osobnom automobilu slatinskih registarskih oznaka, prevozi veću količinu rezanog duhana.

Provođenjem kriminalističkog istraživanja na mjestu zatjecanja, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 38 – godišnjakinja, nakon prethodnog dogovora u svojem osobnom automobilu, u PVC vrećama dovezla duhan u Dobrović, gdje su je čekali, 48 – godišnjak i 50 – godišnjak sa područja Osijeka u teretnom automobilu osječkih registarskih oznaka, koji su za 60 kuna po kilogramu, trebali preuzeti oko 200 kilograma rezanog duhana, bez nadzornih markica Ministarstva financija, koji je 38 – godišnjakinja prethodno kupila na području Slatine od nepoznate osobe.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 38 – godišnjakinja pored trenutnog zatjecanja, prethodno u više navrata, zajedno sa 48 – godišnjakom, počinila više kaznenih djela nedozvoljene trgovine duhana, kojom prilikom je kupila i preprodala 48 – godišnjaku, više od 2300 kilograma rezanog duhana. Slijedi podnošenje kaznene prijave, zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni