Produženi boravak od utorka, 10. rujna i u „Brlićima“ i „Nazorima“ – 60 posto cijene sufinancira Grad Virovitica

Objavljeno:

U ponedjeljak, 9. rujna započela je nova školska godina, a u školske klupe u osnovnim školama na području grada Virovitice sjelo je oko 220 prvašića.

Novina za roditelje i učenike od ove školske godine je program produženog boravka u osnovnim školama Ivane Brlić-Mažuranić i Vladimir Nazor. Produženi boravak u ove dvije osnovne škole, čiji je osnivač Grad Virovitica, pohađat će 58-ero djece, s time da je među njima najveći broj prvašića. Boravak će u „Brlićima“ pohađati 30 učenika, a u „Nazorima“ njih 28.

S provedbom programa kreće se od utorka, 10. rujna, bit će organiziran od 6,30 do 16,30 sati te su za potrebe njegova provođenja u svakoj školi zaposlena po dva učitelja razredne nastave.
Ekonomska cijena boravka je 1.000,00 kuna, no roditelje će koštati mnogo manje.

– Kao što je i prvotno najavljeno, Grad Virovitica će sufinancirati 60 posto troškova produženog boravka te će roditelji uslugu plaćati 400,00 kuna. Ujedno, ako obitelj u istoj školi ima dva školarca, za drugo će platiti 200 kuna, dok će za treće produženi boravak biti besplatan, rekao je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. (virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni