Virovitički mikesh-punk (smjesa punk, ska, reggae, i hardcore glazbe) band objavio je svoj prvi video spot za pjesmu Profesorica. Riječ je o najavnoj pjesmi njihovog skorog albuma “Venerin leptir” koji bi trebao izaći do kraja godine.

Bend je nastao sredinom 2007. godine. Sredinom 2009. izlazi iz garaže i počinje nastupati na brojnim mjestima. U veljači 2010. godine snima 1. demo album pod znakovitim nazivom “Demo”, a početkom 2011. live pod nazivom “Live in Pitomacha”.

620

– Nastojimo reći što mislimo o svemu kroz naše pjesme, što i uspijevamo. Glavni interes nam je napredak benda u svakom pogledu. To znači steći ogromnu publiku (između ostalog i Vas) koja nas podržava i prati naše djelovanje, kupuje naše CD-e, i podiže nam popularnost zato što smo mi bend koji voli ono što radi, i voljeli bi od toga živjeti, a to nam može omogućiti jedino Vaša podrška. Svaki vaš lajk, kupnja CD-a (ili prženje, skidanje), dolazak na koncert, svaki pogled na YouTubeu, svaka vaša objava neke naše pjesme, sve nam to pomaže u našem probitku i zbog toga se trudimo više, zbog vas – kažu dečki iz banda kojeg čine Vedran Barčanac (Barča) – drums, Davor Salopek (Čupo) – bass, back vokal i Ivica Ivanac (Ico) – guitar, vokal.