spot_img

Projekt koji je u svibnju prijavila Gradska razvojna agencija Slatina „EPIcentar Sequoia“, prošao je drugu fazu provjere prihvatljivosti

Objavljeno:

Sekvoja
Mala ali agilna ekipa Razvojne agencije Slatina (GRAS), predvođena ravnateljicom Danijelom Maravić, u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga Promicanje održivog razvoja prirodne baštine (Europski fond za regionalni razvoj), prijavila je projekt od velikog značaja za grad Slatinu. Radi se o projektu „EPIcentar Sequoia Slatina”, koji je prilikom prijave iznosio 20,9 milijuna kuna.

Projektni prijedlog je uspješno prošao drugu fazu provjere prihvatljivosti, ostvario ukupno 81 od maksimalnih 100 bodova i upućuje se u sljedeću fazu postupka dodjele bespovratnih sredstava.

– U središtu Slatine, kod sekvoje, uredio bi se park, posjetiteljski centar, hostel s 32 kreveta. Bit će tu i konferencijska dvorana, restoran, kao i interpretacijski centar s vidikovcem. Izgradnjom ovog centra otvorit će se i nova radna mjesta, a Slatina i Virovitičko-podravska županija će dobiti jedan atraktivan turistički sadržaj – kazala nam je Danijela Maravić prilikom predaje prijave u svibnju ove godine.

Nositelj projekta je Grad Slatina, a partneri će biti: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica grada Slatine. Projekt je pripremila Gradska razvojna agencija Slatina uz VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni