Prometna u Fujsovoj ulici

Objavljeno:

Apeliramo na sve građane da smanje brzinu vozeći se Ulicom Franje Fujsa i Vinogradskom ulicom te Ulicom Petra Preradovića prema groblju. Molim vas da upozorite sve vozače i sve svoje poznate koji godinama nisu bili u Virovitici, a idu na groblje. Ovo je druga prometna u tjedan dana. Ovog puta je troje ozljeđenih. Na istom tom mjestu ljudi prolaze, djeca se igraju.

foto: Šuci Muci

Tijekom proteklog tjedna je evidentirano 16 prometnih nesreća, od kojih jedna prometna nesreća s poginulima, 4 prometne nesreće s ozlijeđenima i 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama je jedan osoba smrtno stradala i 7 je lako ozlijeđeno. Dva su počinitelja uzrokovala prometne nesreće upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola.

Ukupno je utvrđeno 283 prekršaja, od kojih 38 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 82 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 3 prekršaja upravljanja vozilom za vrijeme zabrane, 3 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i dr. Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,62 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 60 godina koji je upravljao vozilom u Bačevcu u četvrtak oko 15,30 sati.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni