Promijenjena stolarija u OŠ I. G. Kovačića Gornje Bazje

Objavljeno:

spot_img

Kada je riječ ulaganju u obrazovanje, treba naglasiti da Virovitičko-podravska županija konstantno ulaže u poboljšanje tehničkih uvjeta kako bi učenici mogli pohađati nastavu u sigurnijim i ugodnijim uvjetima.

U Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje stara, drvena, stolarija zamjenjena je plastičnom (PVC). Prema riječima ravnatelja Saše Topića promjenom kompletne vanjske stolarije podići će se kvaliteta obrazovanja i ostvariti znatna ušteda energije. Riječ je o zajedničkoj investiciji Virovitičko-podravske županije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost vrijednoj oko 510.000,00 kuna.

Virovitičko-podravska županija, uz izgradnju novih škola i športskih dvorana, redovito ulaže u obnovu starih škola i podizanje kvalitete obrazovanja svojih učenika.

Podsjetimo se, svake godine u mandatu župana Tomislava Tolušića, počevši od 2008. godine, otvarane su nove škole i adaptirane stare. Ukupno je obnovljeno i izgrađeno preko 30 škola i 5 školskih športskih dvorana.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...