Pronađeni nasad marihuane i nelegalan duhan

Objavljeno:

U petak, 3. studenoga, policijski službenici iz Virovitice su temeljem naredbe Prekršajnog suda u Virovitici, proveli pretragu stana i drugih prostorija kod 39 – godišnjaka na području Općine Pitomača, gdje je tom prilikom pronađeno 6.4 kilograma rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva Financija i dvije stabljike opojne droge marihuane. Nakon kriminalističkog istraživanja slijedi kaznena prijava.

Također, u subotu 3. studenoga u 23.40 sati u nadzoru prometa između Borove i Pčelića, zatečen je 27 – godišnjak kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0.51 g/kg, pri čemu je vozač policijskim službenicima predao PVC paketić u kojem se nalazilo 4 grama opojne droge marihuane. Zbog počinjenih prekršaja iz ZSPC-a i ZOSZD-a, slijedi prijava nadležno prekršajnom sudu.

U subotu, 4. studenoga oko 20.40 sati, policijski službenici iz Pitomače u nadzoru prometa u Bušetini, zatekli su 43 – godišnjeg vozača, kako u osobnom automobilu virovitičkih registarskih oznaka, prevozi dvije PVC vreće ispunjene duhanom u listu, koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se u vreći nalazi 40 kilograma duhana, koji je vlasništvo 36 – godišnjeg suvozača u automobilu. Protiv 36 – godišnjaka slijedi kaznena prijava i obavijest carinskim uredima u Osijeku.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni