Prosinac u gradu uz grupu Pavel, klapu Intrade, doček Nove godine…

Objavljeno:

U prostorijama Grada Virovitice, u Palači Pejačević, održana tiskovna konferencija na kojoj su direktorica Turističkog ureda grada Virovitice Katarina Đurđević i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica predstavili program manifestacije ”Prosinac u gradu 2015.”.

U okviru ovogodišnje manifestacije održat će se 44 različitih događanja od kojih su posebno izdvojeni koncert koncerti grupe „Pavel“ i klape Intrade, tradicionalni božićni koncert u Crkvi sv. Roka te doček dječje Nove godine u podne na Silvestrovo i Nove godine uz tamburaše i vatromet na parkiralištu kod Zagrebačke banke dok će program započeti jednim novitetom, a to je u nedjelju 29. studenog u 17 sati paljenjem božićne rasvjete. Program Prosinca u gradu, koji zajedno organiziraju Grad Virovitice i Turistička zajednica, koštati će 40.000,00 kuna.

– Ove godine imamo bogati, ali financijski skroman program, kako je i planirano početkom godine rekla je na kraju direktorica Katarina Đurđević te zahvalila svima koji će sudjelovati u realizaciji ove manifestacije, a ponajviše gradskim ustanovama i udrugama.

plakat

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni