620

Grad Virovitica povodom prigode proslave ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju će u nedjelju, 30. lipnja 2013. godine, organizirati prigodan program koji će se održati ispred Robne kuće s početkom u 19.30 sati.

U programu će nastupati Gradska glazba Virovitica i Mažoretkinje Gradske glazbe te Villa Vereucha band. Ovom prigodom pozivamo sve sugrađane da se pridruže svečanosti proslave ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.

Svečanost povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju na graničnom prijelazu Terezino Polje

Povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju na graničnom prijelazu Terezino Polje točno u ponoć 1. srpnja biti će podignute zastave Hrvatske i Europske unije uz intoniranje himni Lijepa naša domovino i Oda radosti. Svečanosti će, između ostalih, prisustvovati zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Zdravko Dijaković, načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić, načelnik Policijske uprave Virovitičko-podravske Mirko Kostelac, predstavnici Mađarske… U sklopu svečanosti na graničnom prijelazu Terezino polje biti će otkriveno obilježje Europske unije.
Središnja proslava povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju održat će se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, 30. lipnja s početkom u 20,30 sati, uz nastupe čak 681 izvođača na 4 pozornice.