Prpić: Kirin je držao lojtru najvećem hrvatskom lopovu Ivi Sanaderu

Objavljeno:

spot_img

PrpićPredizborna anketa koju je objavio Virovitički list je posljednji vapaj HDZ-a Virovitičko-podravske županije prema svom predsjedniku Tomislavu Karamarku da Ivicu Kirna potvrdi kao kandidata za gradonačelnika Virovitice – rekao je predsjednik HSPD-a Siniša Prpić na konferenciji novinare sazvane u povodu rezultata ankete koju je za potrebe Informativnog centra navodno izradila neimenovana zagrebačka agencija.

„Cijela priča koju je HDZ napravio kroz ovu anketu radio ju je svjesno prisiljen činjenicama koje se događaju u unutarstranačkoj borbi. Ovakvu anketu HDZ je imao i prije četiri godine, ali je nije predočio javnosti jer su željeli mirno uploviti u luku izbora i pobijediti. Današnja objava je očajnički potez lokalnog HDZ-a da po posljednji put izvrši pritisak na Karamarka da Kirin ostane kandidat za gradonačelnika Virovitice. Taj potez je vrlo jasan – zna se kako prolaze oni koji izgube političku moć, vidimo to sa Sanaderom”, objasnio je Pripić.

Prpić je podsjetio na riječi Ivice Kirna sa sjednica Gradskog vijeća koji je s govornice na Aktualnom satu često upozoravao da zna puno o mnogim ljudima. „Upravo iz tog razloga HDZ želi ostati na vlasti. Bitna poveznica ove ankete je i obraćanje Karamarka prošle nedjelje u Krašiću gdje je vrlo jasno rekao da na mjestu rizničara želi vidjeti gospodina Mihanovića koji je prvi razotkrio sve marifetluke Fimi medije. Iza te njegove želje krije se jasna namjera – svi oni koji su umočeni u aferu Fimi medija moraju otići, a vrlo dobro znamo gdje u toj priči postoji lik i djelo Ivice Kirina. Da nije bilo tog govora anketa sigurno nebi bila objavljena”, naglasio je Prpić.

Dodao je kako se u lokalnom HDZ-u uključio alarm i kako je sve podređeno spašavanju Sanaderovog vojnika Kirina. Prilog toj tvrdnji je nedavni posjet virovitičkog gradonačelnika biskupu Škovrčeviću. „Svim sredstvima se trudi ostati na političkoj sceni pa i preko crkve jer znamo da spone crkve i HDZ-a postoje što mi je kao vjerniku, kršćaninu i katoliku vrlo žao”, kazao je Prpić i dodao: „Zanima nas da li građani Virovitice na čelu gradu u naredne četiri godine žele čovjeka koji je držao lojtru najvećem lopovu u novijoj hrvatskoj povijesti Ivi Sanaderu. Mi, Virovitičani se moramo pogledati u oči i vidjeti kakvi smo ljudi. Siguran sam u to da se Virovitica crveniti neće od stida zato što postoji barem 17 milijuna razloga da ljudi izađu na izbore. Od prije dva tjedna ima još jedan – stanice za tehnički pregled vozila. A do izbora samo nebo zna hoće li biti još koji razlog”.

Virovitica.net

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni