Prva virovitička beba rođena u 2013. godini je Moreno Glad

Objavljeno:

spot_img

Na temelju Odluke o socijalnoj skrbi Grad Virovitica nastavlja tradiciju darivanja prvog rođenog djeteta iz Virovitice u novoj godini. Tako je i danas gradonačelnik Ivica Kirin, u pratnji pročelnice Ureda gradonačelnika Đurđice Aragović, posjetio majku Helenu i malog Morena Glada, koji je svijet ugledao 2. siječnja u 11.30 sati sa 2.460 grama i 47 centimetara. Uz čestitke posebno je pohvalio obitelj Glad budući da je mali Moreno već treće dijete u obitelji.

Gradonačelnika su na Rodilištu Opće bolnice Virovitica primili zamjenica ravnateljice Opće bolnice Virovitica Ljiljana Kucljak Šušak, dr.med. spec trasfuziolog. i primarius mr. sc. dr. Jadranko Šegregur koji je iskoristio prigodu da upozori na podatak da je broj novorođene djece u konstantnom padu kako u Općoj bolnici Virovitica tako i na nivou cijele Hrvatske te je u Općoj bolnici Virovitica u 2012. godini rođeno 770 djece što je za 21 dijete manje nego godinu prije. (vt.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...