Radovi na Sustavu navodnjavanja Kapinci – Vaška privode se kraju

Objavljeno:

Radovi na Sustavu navodnjavanja Kapinci – Vaška privode se kraju, otvorenje se očekuje u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije

U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održan je sastanak predstavnika Virovitičko-podravske županije, koje su predvodili obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i zamjenik župana Zdravko Dijaković, te predstavnika Hrvatskih voda, predvođenih Marinkom Galiotom. Govorilo se o završetku radova na Sustavu navodnjavanja Kapinci – Vaška koji se očekuju u rujnu. Osim toga, govorilo se i o uvjetima korištenja sustava navodnjavanja za krajnje korisnike, te o asfaltiranju ceste od Vaške do pumpne stanice kod Drave.

Inače, građevina koja se nalazi unutar rijeke Drave je gotova, a trenutno su u tijeku radovi na pumpnoj stanici koja ima kapacitet od 800 litara u sekundi. Ukupna vrijednost sustava navodnjavanja Kapinci – Vaška, prema riječima zamjenika župana Zdravka Dijakovića, u konačnici će biti oko 80 milijuna kuna. Podsjetimo, radovi na ovom sustavu navodnjavnja otvoreni su 2011. godine. (Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...