Brojne obožavatelje Silentea danas je na društvenim mrežama dočekala tužna vijest o raspadu omiljenog im domaćeg benda.

“Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici. Tiborovu izjavu prenosimo u cijelosti, a ostatak Silentea mu daje svoju podršku i razumijevanje: ‘Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju'”, napisali su na službenoj Facebook stranici članovi Silentea.

[youtube id=”N0bTKK5ryWk”]

“SVI koncerti i medijska pojavljivanja benda su otkazani. Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u 3 godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje – stat ćemo”, dodali su i dobili gomilu komentara tužnih fanova.

Mnogi od njih kažu da im je ovime slomljeno srce i pitaju se što se doista događa, ali i pružaju bezrezervnu podršku ekipi vjerujući da ovo ipak nije definitivan kraj. (Index.hr)

Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na…

Posted by Silente on Friday, July 8, 2016