Raspao se virovitički Domovinski pokret? Raspušteno predsjedništvo, izraženo nepovjerenju Vladimiru Beseku i Danielu Spajiću

0
1946

U četvrtak 26.kolovoza održan je sastanak predsjedništva i članova ogranka Domovinskog pokreta grada Virovitice na kojem su od pet članova odbora bila nazočna tri člana koji su podnijeli ostavke na funkcije u predsjedništvu. S obzirom na to da je većina članova predsjedništva dalo ostavke na svoje funkcije predsjedništvo više nema svoju ulogu i raspušta se.

Ujedno su zajedno s članovima koji su bili nazočni sastanku izrazili svoje nepovjerenje predsjedniku ogranaka Vladimiru Beseku zbog ne sazivanja sastanaka od izbora do danas niti bilo kakvih aktivnosti vezanih uz rada ogranka te samovoljno donošenje odluka  što su jednoglasno i izglasali.Nepovjerenje je izglasano i predsjedniku županijskog ogranka Danielu Spajiću zbog istih razloga i zbog izrazito lošeg rezultata na lokalnim izborima u smislu ne organiziranja općinskih ogranaka u županiji što je njegova odgovornost kao predsjednika.

Ujedno je komentirano i stanje u samoj središnjici novonastalom situacijom koja traje gotovo mjesec dana te ne informiranosti od strane istih, što kod članova izaziva sumnju i  nepovjerenje u rukovodstvo Domovinskog pokreta, stoji u priopćenju koje je medijima poslao dosadašnji glasnogovornik Domovinskog pokreta za Viroviticu, Hrvoje Svoboda.