Razlog povećanju računa za plin je programska greška. Ispričavamo se!

Objavljeno:

Zbog programske greške, kod dijela kućanstva došlo je do povećanja utrošenog plina u ožujku koje je različito u odnosu na stvarnu potrošnju, utvrđenu očitanjem

Iz Službe opskrbe PLIN-a VTC, a vezano za povećane račune za ožujak 2016. godine, stiglo je sljedeće priopćenje:

“Zbog programske greške, kod dijela kućanstva došlo je do povećanja utrošenog plina u ožujku koje je različito u odnosu na stvarnu potrošnju, utvrđenu očitanjem. Do greške je došlo nakon nadogradnje aplikacije zbog prelaska na ljetne koeficijente korekcije. Građani koji primijete osjetnu razliku u potrošnji mogu doći reklamirati dobiveni račun ako žele odmah korekciju, a za sve ostale biti će to napravljeno sa sljedećim obračunom. Napominjemo da se brojila očitavaju u periodu pet radnih dana prije ili poslije zadnjeg dana u mjesecu jer je fizički nemoguće očitati 8.000 brojila u jednom danu.

Zvonko Kožnjak

U vezi navedenog, izjavu je dao i direktor tvrtke PLIN VTC Zvonko Kožnjak:

– Svima se želim ispričat, posebno našim kupcima koji su na svojim računima imali iskazan krivi obračun. Tko god je došao kod nas, tko smatra da je zakinut, napravili smo ispravku i napraviti ćemo onima kojima treba. Pozivam i sve oni koji je primijete neka dođu do nas. Ovo što se dogodilo nema veze s novom cijenom plina jer je ona stupila na snagu 1. travnja, a računi za travanj biti će tek od 1. svibnja. Zbog ovoga što se dogodilo, razmislit ćemo da napravimo očitanje, poput grada Zagreba, a to je dvaput godišnje, a ostatak se kao što to recimo radi HEP, napravi na osnovi procjene potrošnje.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni