Jubilarni 20. sajam međunarodni sajam gospodarstva obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održat će se od 27. veljače do 1. ožujka u Virovitici na već poznatoj adresi sajamskog prostora u Vukovarskoj ulici 13. S obzirom na broj prijavljenih zemalja, ovogodišnji sajam ponovo će imati predznak ”rekordni”. Naime, na 20. sajmu Viroexpo nastupit će izlagači iz ukupno 26 zemlja svijeta, čime je nadmašena prošlogodišnja brojka.

Viroexpo

Nova zemlja sudionica na sajmu je Republika Kazahstan, zemlja partner je Republika Mađarska, a po prvi puta grad partner sajma je Grad Velika Gorica.

”Viroexpo je jedini sajam u Hrvatskoj koji ima dušu, a to su uz domaće prepoznali i izlagači iz čak 26 stranih zemalja. Tome u prilog ide i predstavljanje Republike Mađarske u subotu 28. veljače i to degustacijom mađarskih specijaliteta uz pjesme i plesove” – naglasio je direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.