Renato Poldrugač izabran za županijskog predsjednika HSP AS

Objavljeno:

Slijedom provođenja unutarstranačkih izbora, a u sklopu priprema za održavanje Glavnog stana u Slavonskom Brodu 18.02.2017. te priprema za predstojeće Opće lokalne izbore održan je izborni zbor za Županijsko vijeće Virovitičko-podravske županije. Nakon ustroja općinskih i gradskih Podružnica, stranački izaslanici jednoglasno su za predsjednika ŽV HSP AS VPŽ izabrali člana NO HSP AS na razini RH Renata Poldrugača dipl. ing.

Renato Poldrugač
Renato Poldrugač

Za dopredsjednike izabrani su Mile Bičanić iz Virovitice te aktualni predsjednik Podružnice HSP AS za grad Slatinu Milan Janković, a za tajnika je izabrana Anotnija Franc. Svi izabrani kao i sva druga Statutom predviđena tijela izabrani su jednoglasno. Zborom je predsjedavao te ga otvorio uvodnim obraćanjem glavni tajnik stranke Pero Ćorić. Istomu su nazočili uz stranačke izaslanike predsjednik Podružnice Virovitica i gradski vijećnik Domagoj Hercigonja, predsjednica Kluba žena starčevićanki VPŽ Mirjana Žagar, član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić, predsjednik Odbora HSP AS za Odgoj i obrazovanje dr. sc. Mirko Lukaš, član Predsjedništva stranke Zdenko Hercigonja te predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.

Novoizabrani predsjednik najavio je žestoku kampanju za širenje pravaškog programa i za snaženje HSP AS u svim jedinicama lokalne samouprave u županiji. Sve navedeno bit će učinjeno u narednih 100 dana prije održavanja lokalnih izbora. Završno obraćanje imao je predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni